Interieur trends 2018

  • By Domestic identity
  • 08 Dec, 2017

Kleurgebruik

Welke interieurtrends maken in 2018 haar opwachting en welke reeds ingezette trends blijven actueel in 2018 ? Domestic Identity zal deze met je doornemen.
Ik begin met het thema kleurgebruik.
Flexa heeft als kleur van het jaar 2018: Heart Wood!
Verder zullen we kennismaken met de combinatie EMERALD GROEN met ROZE.
ROOD in het interieur en toepassing van de kleur WATERMELOEN ROOD.
Ook het gebruik van kleurpaletten met rustieke aarde kleuren als terracotta, in het interieur zal naar verwachting trending zijn. 
Wat betreft keukens is zwart nog steeds populair en erg mooi in combinatie met botanisch groen. Voor kleurgebruik in het algemeen geldt voor diverse toepassingen binnen je interieur dat je uit je "witte" comfortzone mag stappen, we zullen dit onder andere terugzien in het sanitair. 
Verder mogen contrasterende kleuren in zogenaamde colorblocks toegepast worden. Volgende week informeer ik jullie wat 2018 voor ons in petto heeft op keukengebied.
📷 :
@becrafty @NikiBrantmark @woononline 
@CristinaNúñez @homease @domesticidentity @zimmo @gudyherder 
@manman_nl @boerstaphorst @hernewtribe @TinaHellberg
By Domestic identity 05 Jan, 2018
In dit blog zal ik aandacht besteden aan de in 2018 doorzettende trend van de kleur zwart.
Gedoseerd zwart brengt, finesse, minimalisme, luxe, en klassieke tijdloosheid, en contrasteert prachtig bij wit en laat luxe goud- en koperkleurige elementen optimaal tot hun recht komen. In de mode komen we dergelijke combinaties al vele jaren tegen, denk aan een zwarte galajurk met subtiele gouden sieraden of de klassieke zwarte smoking met wit overhemd.

By Domestic identity 15 Dec, 2017

We zien in 2018 voortzetting van de Trent woonkeuken waarbij de keuken niet meer los op zichzelf staat ten opzichte van de woonkamer. Doordat keuken en eetkamer visueel verbonden zijn ontstaat een open gezellige ruimte. In 2018 mag er meer gezien worden in de keuken. Niet al het keukengerei en serviesgoed uit het zicht onttrokken achter gesloten laden en kastdeurtjes, maar het mag best ten toon gesteld worden. De keukenkasten blijven strak en greeploos, bewaren de rust, terwijl deze ter contrast gecombineerd worden met elementen met een open karakter zoals open kasten, vitrines en plankjes.  Deze dienen als display waar mooi serviesgoed, glas, aardewerk en botanische elementen geëtaleerd kunnen worden. Hierdoor krijgt de keuken een wat speelser open karakter. Ook zullen we kennis gaan maken met etnische handgemaakte accessoires. 

By Domestic identity 08 Dec, 2017
Welke interieurtrends maken in 2018 haar opwachting en welke reeds ingezette trends blijven actueel in 2018 ? Domestic Identity zal deze met je doornemen.
Ik begin met het thema kleurgebruik.
Flexa heeft als kleur van het jaar 2018: Heart Wood!
Share by: